Blogi

Blogi

Joona esittäytyy

Keväällä 2022 Ailea päätti tehdä yhteistyötä myyntikiihdyttämö EuroScalersin kanssa. EuroScalersin harjoittelijaohjelman kautta tutuistuimme Joonaan. Tässä lyhyet kuulumiset häneltä.

Lue lisää >>
Machine Learning

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoäly ja Koneoppiminen Nykypäivänä tekoälystä saa lukea suunnilleen joka toinen päivä lehdessä, ja moni jopa vuorovaikuttaa yksinkertaisten tekoälyjen kanssa. Mistä tekoälyssä oikein on kyse? Joko

Lue lisää >>
Blogi

Python-ohjelmointikieli

Python on noussut yhdeksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä. Jos sinulla on juuri nyt lapsia koulussa, saatat hyvinkin törmätä Pythoniin kotiläksyjen merkeissä. Ohjelmointikieliä on maailmassa kuitenkin useampi sata käytössä. Miksi Python on niin suosittu? Mitä eroa eri ohjelmointikielillä on?

Lue lisää >>
Blogi

Data-analytiikan merkitys

Mikä ihmeen data-analytiikka?

Viimeisen vuosikymmenen aikana data-analytiikka on muotoutunut omaksi alakseen ja kasvanut räjähdysmäisesti. Mistä tämä johtuu? Kuka käyttää data-analytiikkaa — ja kuka voi hyötyä siitä?

Lue lisää >>
kanaliiga

Ailea mukana Kanaliigan Rocket League -turnauksessa

Ilmassa on kevään ja alkukesän mittaan ollut suuren urheilujuhlan tuntua, oli sitten kyseessä perinteisempi jalkapallo tai IT-ihmisiä ehkä lähempänä oleva e-sports.

Ailea otti muiden yritysten joukkueista mittaa Kanaliigan Rocket League -turnauksessa. Aivan Huuhkajien tasoista hypeä emme saaneet aikaan mutta kokemus oli sitäkin antoisampi.

Lue lisää >>