Ailealle syntyi moniulotteinen kumppanuus KotoPron kanssa

Ailean ja KotoPron yhteiselle asiakkaalle luodusta ohjelmistorobotista alkoi moniulotteinen yhteistyö.

Ailean tuottamien ratkaisujen loppuasiakkaita ovat niin KotoPron asiakkaat kuin KotoPro itsekin.

Lue lisää Ailean ja KotoPron yhteistyöstä nettisivujemme referenssit-osiosta.

KotoPro Oy

Tietojensiirron ohjelmistorobottitoteutus, mobiilisovelluksen statistiikkanäkymän ja -ominaisuuden kehitys, sekä liidien sisäinen haku- ja jalostusratkaisu.

Ailean ”Yes, I can” -asenne vakuutti projektien aikana ja niiden jälkeenkin.

KotoPron mobiilisovelluksella tehdään likimain 200 000 tallennusta päivässä ja sinne ladataan 10 000 kuvaa päivässä.

KotoPro

Ailealle syntyi moniulotteinen kumppanuus KotoPron kanssa

KotoPro Oy on mobiiliohjelmistotalo, jonka intohimona on ratkaista kuvallisen tiedon keruuhaasteet maailman helpoimmalla tavalla. KotoPro tarjoaa asiakkailleen yrityksen nimeä kantavan mobiilisovelluksen, jolla on helppo dokumentoida kuvallisesti kaikkea työhön, projektiin tai asiakkaaseen liittyvää. Kaikkea dokumentoitua materiaalia on helppo jakaa, jalostaa ja rikastaa jälkeen päin. 

KotoPro ja Ailea kohtasivat yhteisen asiakkaan kautta

Ailean ja KotoPron tiet kohtasivat, kun eräs KotoPron asiakkaista oli löytänyt Ailean. Tämä yhteinen asiakas oli tilannut Ailealta ratkaisun tiedonsiirtoon ohjelmistorobotin avulla.  

Myös KotoProlla oltiin kuultu Aileasta ja ymmärretty mahdollisen yhteistyön tuomat edut niin KotoPron asiakkaille kuin KotoProlle itselleen. 

Ailean ja KotoPron välisestä kumppanuudesta syntyikin moniulotteinen yhteistyö: Ailean tuottamien ratkaisujen loppuasiakkaita ovat niin KotoPron asiakkaat kuin KotoPro itsekin.

Ohjelmistorobotiikkaa, tilastotyökalu ja liidien hankinnan ja käsittelyn kehitystä

Ailean ja KotoPron ensimmäiselle yhteiselle asiakkaalle luotiin KotoProsta erillinen ohjelmistorobotti, joka syöttää automaattisesti olemassa olevaa tietoa eri ohjelmistoista KotoProhon. Näin yrityksessä säästettiin lukemattomia työtunteja, kun tietoja ei tarvinnut enää siirtää manuaalisesti.  

Ohjelmistorobottitoteutuksen lisäksi Ailea rakensi KotoProlle statistiikkatyökalun, joka kerää ja esittää sovellukseen syötettyä tietoa helpossa ja visuaalisessa muodossa. Ailea vastasi paitsi ohjelmistokehityksestä myös graafisen käyttöliittymän luomisesta. 

KotoPro Oy:ssä ollaan erityisen tyytyväisiä työkaluun, joka potentiaalisesti hyödyntää kaikkia 800:aa KotoProta käyttävää yritystä. Statistiikkatyökalu tuo KotoPro Oy:n toimitusjohtaja Samuli Suomalan mukaan suoraa kilpailuetua yritykselle kilpailijoihin nähden.  

KotoPron asiakkaita hyödyntävien toteutuksien lisäksi Ailea loi KotoProlle myös liidien hankkimista helpottavan tiedonhakurobotin, joka siirtää tietoa suoraan yrityksen CRM:ään. 

Yhteistyö Ailean kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa

KotoPro aikoo jatkaa myös tulevaisuudessa Ailean kanssa strategisena kumppanina. KotoProssa nähdään, että heidän on turha tehdä kaikkea itse, kun tarjolla on erikoistunut, osaava kumppani tiettyyn osa-alueeseen.  

Kun KotoProlle tulee tulevaisuudessa asiakas, joka voisi hyötyä Ailean kehittämästä ratkaisusta, KotoPro ulkoistaa projektin suoraan Ailealle, jolloin kehitystyö jää asiakkaan ja Ailean väliseksi.  

Samuli Suomalan mukaan he voivat vilpittömästi suositella Aileaa ja ovatkin niin jo tehneet. 

Ailea on huipputalo, jonka kanssa oli erittäin helppo asioida. Ailealaisista näki, että he tekevät työtä intohimolla. Ohjelmistoprojektin läpiviennin osaaminen oli jotain, missä meilläkin on opittavaa. Heidän toimintansa oli kaikkien osa-alueiden puolesta todella ammattimaista.