Ajankohtaista

Joona esittäytyy

Keväällä 2022 Ailea päätti tehdä yhteistyötä myyntikiihdyttämö EuroScalersin kanssa. EuroScalersin harjoittelijaohjelman kautta tutuistuimme Joonaan. Tässä lyhyet kuulumiset häneltä.

Lue Lisää >>
Machine Learning

Tekoäly ja koneoppiminen

Tekoäly ja Koneoppiminen Nykypäivänä tekoälystä saa lukea suunnilleen joka toinen päivä lehdessä, ja moni jopa vuorovaikuttaa yksinkertaisten tekoälyjen kanssa. Mistä tekoälyssä oikein on kyse? Joko

Lue Lisää >>

Python-ohjelmointikieli

Python on noussut yhdeksi maailman suosituimmista ohjelmointikielistä. Jos sinulla on juuri nyt lapsia koulussa, saatat hyvinkin törmätä Pythoniin kotiläksyjen merkeissä. Ohjelmointikieliä on maailmassa kuitenkin useampi sata käytössä. Miksi Python on niin suosittu? Mitä eroa eri ohjelmointikielillä on?

Lue Lisää >>

Data-analytiikan merkitys

Mikä ihmeen data-analytiikka?

Viimeisen vuosikymmenen aikana data-analytiikka on muotoutunut omaksi alakseen ja kasvanut räjähdysmäisesti. Mistä tämä johtuu? Kuka käyttää data-analytiikkaa — ja kuka voi hyötyä siitä?

Lue Lisää >>
kanaliiga

Ailea mukana Kanaliigan Rocket League -turnauksessa

Ilmassa on kevään ja alkukesän mittaan ollut suuren urheilujuhlan tuntua, oli sitten kyseessä perinteisempi jalkapallo tai IT-ihmisiä ehkä lähempänä oleva e-sports.

Ailea otti muiden yritysten joukkueista mittaa Kanaliigan Rocket League -turnauksessa. Aivan Huuhkajien tasoista hypeä emme saaneet aikaan mutta kokemus oli sitäkin antoisampi.

Lue Lisää >>

Ailean ja Arol Financen yhteistyö

Ailea toteutti ohjelmistorobotin siirtämään Arol Financen asiakasyrityksen laskuja taloushallinnon järjestelmään päivittäin. Ailea vakuutti mukautumiskyvyllään uusien tilanteiden edessä ja valmiudellaan muuttaa toimintatapojaan tarvittaessa. Arol Financen kirjanpitäjiltä

Lue Lisää >>

Ailean ja Most Digitalin yhteistyö

Most Digital on Ailean pitkäaikaisin yhteistyökumppani, jonka kanssa on ollut kunnia työskennellä.⠀ Alun suunnittelu- ja kehitystyön kautta Aileasta on muodostunut MOST Digitalille tärkeä resurssi- ja

Lue Lisää >>